هشدار آژانس سازمان ملل: هوش مصنوعی ۴۰ درصد مشاغل جهان را در دهه آینده تحت تأثیر قرار خواهد داد

تبلیغات بنری

یک پایگاه داده اخبار تحلیلی (nilamag.ir) را انتخاب کنید:

اخبار یورو: گزارش های کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (ANKTAD) می تواند رشد کلی بهره وری در نظر گرفته شود ، اما در عین حال ، بسیاری از افراد ممکن است عملکرد خود را از دست دهند.

در گزارش خود در روز دوشنبه ، گروه Anktad توضیح می دهد که هوش مصنوعی از چند طریق اصلی از جمله جایگزینی یا تکمیل کارگران انسانی ، اتوماسیون عمیق تر عملیات و ایجاد مشاغل جدید مانند تحقیق یا کارکردهای هوش مصنوعی ، بر بازار کار تأثیر می گذارد.

با این حال ، این گزارش هشدار می دهد که شرکت های پیشرو در توسعه اطلاعات مصنوعی “سرمایه را بر نیروی کار ترجیح می دهند” ، و این ممکن است مزیت رقابتی کارگران کم کم در کشورهای در حال توسعه را کاهش دهد.

Anktad -recca Grinspene تأیید کرد که برای تغییر “فناوری مردم” نیاز به همکاری های بین المللی قوی تر وجود دارد.

انحصار فناوری در دست بسیاری از شرکت های محدود

از طرف دیگر ، لازم به ذکر است که فقط پنج شرکت (به ویژه آمریکا و چینی) نیمی از سرمایه گذاری جهانی را در هوش مصنوعی دارند.

علاوه بر این ، دو کشور در تولید دانش با تولید یک سوم مقالات علمی و سی اختراع حقوقی هوش مصنوعی ، “هژمونی” در تولید دانش هستند.

گزارش ANKTAD نشان داد که هوش مصنوعی تا سال 1.5 تریلیون دلار (1.2 تریلیون یورو) در بازار ارزش گذاری می شود ، اما ذینفعان فناوری هنوز هم بسیار متمرکز هستند.

در این گزارش همچنین به ارزش بازار غول های فن آوری مبتنی بر 5 تریلیون دلاری ایالات متحده مانند اپل ، نویدیا و مایکروسافت اشاره شده است که با کل اقتصاد آفریقا برابر است. آمازون و الفبای ، شرکت والدین گوگل ، حداقل 5 تریلیون دلار (1.5 تریلیون یورو) است.

گزارش آنکتاد توضیح می دهد که “تسلط بر بازار ، چه میهن پرستانه و چه شرکت ها ، می تواند شکاف های فناوری را گسترش داده و بسیاری از کشورهای در حال توسعه را در معرض خطر محرومیت از مزایای آن قرار دهد.”

اتحادیه اروپا ، در هنگام انتشار پیشخوان ها علیه بسیاری از این شرکت ها ، بررسی مالیات خدمات دیجیتال در مورد فعالیت های اروپایی را در نظر گرفته است.

این مطالعه همچنین میزان رقابت کشورها را در سایر فن آوری های پیشرفته ارزیابی کرده است ، نشان می دهد که ایالات متحده نسبت به فن آوری های دیجیتالی مانند هوش مصنوعی ، اینترنت ، داده های بزرگ و چاپ سه بعدی برتر است.

از طرف دیگر ، چین در خط مقدم توسعه Fayo G یا نسل پنجم اتصالات سلولی بالا ، هواپیماهای بدون سرنشین و PV (PV) قرار دارد.

ژاپن و کره همچنین رقابت در این زمینه ها و همچنین فناوری نانو و توسعه خودکار را نشان می دهند.

آماده سازی برای “انقلاب صنعتی پنجم”

هوش مصنوعی با استفاده از یادگیری ماشین می تواند الگوهای عظیم داده را تعیین کرده و عملکرد آنها را با گذشت زمان بهبود بخشد. این بدان معنی است که هوش مصنوعی فراتر از وظایف سازمان یافته است و ممکن است از کارکردهای انسانی فراتر رود.

سازمان ملل دریافت که نه کشور ، به ویژه از جهان جنوبی ، در بحث های مربوط به هوش مصنوعی وجود ندارد.

بنابراین ، کشورهای در حال توسعه نیاز به سرمایه گذاری بیشتر در اینترنت بالا ، داده های با کیفیت و آموزش مهارت های دیجیتال دارند.

ایجاد یک مرکز جهانی مشترک به یک بخش عادلانه از ابزارهای هوش مصنوعی و قدرت ریاضی بین کشورها ، پیشنهاد دیگری برای کاهش شکاف است.

این گزارش نشان می دهد که برخلاف تکنیک های قبلی اتوماسیون ، سیستم های اطلاعاتی مصنوعی محدود به کارهای مکرر و ساختاری نمی شوند.

در نتیجه ، سیستم های هوش مصنوعی توانایی انجام سیستم های قدیمی و حتی انسانی (به ویژه در کارکردهای بسیار ماهر) را دارند. علاوه بر این ، نصب آن با سایر سیستم ها امکان کنترل عملیات تولید مواد را فراهم می کند.

میزان هوش مصنوعی به نیروی کار تعامل بین اتوماسیون ، تقویت نقش بشریت و ایجاد مشاغل جدید بستگی دارد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری entekhab

دیدگاهتان را بنویسید